Plateteutgivelse!

13. november kommer min debutplate!  Nå er det nesten to år siden prosessen med å lage et album med noen av låtene mine startet.  Det har tatt sin tid, men nå er det altså en realitet!

Da finansene var på plass var det bare å sette i gang. Innspillingene foregikk i Tromsø sommeren 2014. Med i studio hadde jeg en skikkelig bra gjeng: Eirik Fjelde på piano,  Odd Steinar Albrigtsen på gitar, Christo Stangness på bass og Jakop Jansønn på trommer. Hvis du er bevandra i (nord)norsk jazz, vet du at dette er vanvittig dyktige musikere. De er dessuten veldig hyggelige folk som jeg er så heldig å ha med i bandet mitt.

Pressemelding

Plata har fått navnet Utenfor. Dette syntes jeg harmonerte bra med tematikken i sangene, som har titler som  "seil", "fri", "ingenting".  Det er jo mange måter å være utenfor på, både i rent fysisk forstand og i overført betydning.

Kikk gjerne på musikksiden min for å høre en låt fra plata allerede nå.

Innspilling, miksing og mastering er gjort av Håkon Elias Pettersen. Håkon har for øvrig vært til helt uvurdelig hjelp som samarbeidspartner/ støttespiller/ tech support/ mentor/ pluss pluss under hele prosessen! 

Plata er finansiert av midler fra Norsk Jazzforum og Tromsø Kommunes Introfond.

Den kommer ut på labelet Euridice Turn Left.